Welkom - Welcome - Wilkommen - Ceud mìle fàilte

Sinds 2001 zijn wij al een van de toonaangevende leveranciers van échte Schotse artikelen in Nederland en België.

Zodat u er zeker van bent dat u het échte product heeft, doen wij geen concessies aan de kwaliteit van onze producten. Wij waarborgen onze kwaliteit door onze leveranciers nauwlettend te volgen en hun producten continue aan ons kritisch oog bloot te stellen.

Dit is een duidelijke keus. Een keus met gevolgen. Wij leveren namelijk geen festival kilts (die vaak 100% nylon zijn), Pakistaanse of Chinese varianten van Sporrans, Jackets etc. Maar producten die lang mee gaan, waar u jaren plezier van heeft.

U zult hier op de website een groot deel van onze producten aantreffen.

Echter kunnen we helaas niet alles op de website zetten. Daarvoor bent u van harte welkom in onze winkel aan de Ouddeelstraat 3b te Leeuwarden.

Pipers Corner Shop

We work closely together with the Pipers Corner Shop, run by P/M David Johnston in Brüggen. Click on the logo on the side to enter his website.

De koers van de EURO ten opzichte van het Britse pond blijft stevig fluctueren.

Momenteel hanteren wij ook een vooraf-betalings-beleid, om u als klant niet de dupe te laten worden van onverwachte prijsstijgingen van het pond t.o.v. de EURO. Koersstijgingen worden doorberekend, tenzij men van te voren volledig afrekent. Wij kunnen dan diezelfde dag het geld naar onze bankrekening in Schotland overmaken, zodra het daar staat zijn er geen koerswisselingen meer mogelijk en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. 

 

CD "Caledonia"

  • Description
Pipes and Drums 4 ALS

Een bijzonder project van Gosse Hulzinga, waar enige jaren geleden ALS bij geconstateerd is, op zijn eigen-wijze de doedelzakmuziek met behulp van de Magic Flute en pipers en drummers uit Nederland op CD heeft gezet.

De opbrengst van deze CD gaat naar het onderzoek naar de oorzaken van en medicijnen tegen de ziekte ALS.

Voor meer informatie over de ziekte kunt u terecht bij de stichting ALS Nederland.

Distances

  • Description

We are situated pretty near to Germany.

 

Please look at the distances. We're very close by!

Come see and visit us. But please sent an email if you want to come along!

Inverness Cape Folding

  • Description

How to fold the Mr Antony Inverness Cape properly!